dijous, 7 de novembre del 2013

Entra a veure el blog de 4t A.Trobaràs noves lectures i pots explicar-nos quines estàs fent tú



Ara a classe ens estem llegint el petit Nicolàs.Fem una mica de memòria


El petit Nicolas

·                    Els amics d'en Nicolas van amb ell a l'escola. En té un bon grapat, entre els que destaquen:
      L'Alceste és el millor amic d'en Nicolas i menja molt sovint, així que sempre té les mans greixoses de mantega. Aquestes mans engaxifoses li porten petits problemes
        En Clotaire és l'últim de la classe perquè s'adorm fàcilment i s'asseu a la darrera fila. Sovint està castigat.

·        En Rufus és el fill d'un policia i es pren molt seriosament la feina del seu pare. No és gaire bon estudiant, més aviat li agrada fer bromes...

·         L'Eudes és el més fort i el seu mètode de resolució de conflictes és un bon cop de puny al nas o una bufa, malgrat això, sembla que és força timid.

·        En Geoffroy té moltes joguines perquè el seu pare té molts calés i sovint porta disfresses. Hi ha cops en que el xòfer de la familia el porta a l'escola.

·         En Maixent és el que té les cames més llargues i aconsegueix córrer molt més que els altres. Té un nebot, i això el fa ser important pels altres.

·           En Joachim és un altre amic d'en Nicolas i té un germanet "terrible".

·           L'Agnan no és gaire amic d'en Nicolas, però surt molt a les històries perquè és "l'endollat" de la classe. Porta ulleres, per això ningú li pot donar una bufa, encara que en tinguin ganes perquè és molt repel·lent i no vol que ningú sàpigui més que ell.

·                    La Marie-Edwige és l'única nena amb un cert paper dins la sèrie. És la filla dels veïns, i en Nicolas    n'està mig enamoriscat, perquè és una bona peça igual que tota la colla d'amics.

En aquest enllaç podreu veure uns dibuixos animats del petit  Nicolàs.



12 comentaris:

  1. Unes il.lustracions molt boniques per "Vaja refredat!"

    Marina

    ResponElimina
  2. M'estic llegint el llibre:
    Dani Bocafoc i l'atac de les granotes ninja.

    Aroa

    ResponElimina
  3. M'estic llegint el llibre : en Quimet l'amic d'en José Mari Bakero.
    Es molt aventurer, i per aixó m'agrada.

    Ariadna

    ResponElimina
  4. M'estic llegin el llibre del Gerónimo Stilton que es titula "El seté viatge al regne de la fantasia" i voldria que també n''hi haguessin a classe perqué son molt divertits i emocionants.

    Meritxell

    ResponElimina
  5. Un llibre que em va agradar molt quan el vaig llegir va ser el de"L'ingo i el drago" i un altre va ser el de Geronimo Stilton "El galeón de los gatos piratas".
    Adrián

    ResponElimina
  6. M'estic llegint el llibre del Geronimo Stilton "Viatge en el temps" i es
    molt divertit i entretingut.

    Marc B.

    ResponElimina
  7. M'e llegit el llibre ''Un missatge dins l'ampolla'' es molt divertit i un altre que es titula el diari secret de colette parla d'aventures i misteri,els de misteri i aventures són uns del que més m'agraden perqué són molt interesans .
    JÚLIA.

    ResponElimina
  8. La Pilar, és la millor professora del món ,perqué no tracta a ningú malament,mai se li acaba la pasiencia ,explica molt bé les activitats, dona més d'una oportunitat i corretgeix les faltes molt bé etc. Segueix aixi Pilar !!!!!!!
    JÚLIA .

    ResponElimina
  9. Pilar m'agradent molt els dibuixos animats delpetit Nicolas de capítols he vist:
    aquell capítol del pastís de xocolata,el de la dent que se li avia caigut a en Nicolas i finalment un que es títolava així les nenes.
    ¡¡¡¡ UN PETÓ MOLT GRAN PILAR !!!!! JÚLIA T.

    ResponElimina
  10. Hola soc en Xavi m' agrada la foto perque es un extraterreste no te abre de nadal i va ha la Terra ha robar un per celebrar el nadal. adeu


    ResponElimina
  11. Hola !! Pilar ,sóc la Júlia he entrat al teu blog iveig un munt d'imatges noves són molt boniques i molt gracioses .He mirat les imatges de nosaltres plantant les escaroles i té deixat un comentari espero que el vegis i aquest també es clar .Bueno fins demà al matí Pilar ahh i un petó molt i molt fort. Àdeu . Júlia T,.

    ResponElimina
  12. Hola soc la Carla el libre que m'estic llegin es diu bona nit Julia trata d'una nena que escoltaba beus

    ResponElimina