diumenge, 1 de desembre del 2013

S'apropa el Nadal!

Aquesta tarda he estat una estona mirant diferents pàgines sobre el Nadal .
He trobat aquesta imatge a http://bibliocolors.blogspot.com.es/





Veritat que és diferent a totes les que veiem normalment?
Us proposo que em digueu què us sembla i si en trobeu altres de diferents , us apunteu la URL i les ficarem també al nostre bloc. Fins demà.

15 comentaris:

  1. HOLA SÓC LA MARINA . A MI AQUEST DIBUIX DEL NADAL M´AGRADA PERQUÈ L´ESPAI ESTA PLE DE COSES DE NADAL I HI HA UN EXTRATERRESTRE.DONCS , COM COMENTA LA PILAR ÉS UNA IMATGE DIFERENT A LES QUE VEIEM NORMALMENT (NINOTS DE NEU, ARBRES DE NADAL EN UNA TORRETA,.....) FINS DEMÀ.

    ResponElimina
  2. Hola, em dic Maria, m'agradat molt aquesta foto, es molt creativa i divertida, perque esta a l'espai. Adeu!

    ResponElimina
  3. Hola, sóc l'Adrián. M'agrada aquesta fotografía perquè es una imatge molt creativa, divertida i graciosa, en el fet de que un extraterrestre s'emporti un arbre de Nadal de la Terra, al seu planeta per celebrar també el Nadal. Adéu i fins demà.

    ResponElimina
  4. Hola !!! Sóc la Júlia i aquest dibuix es precios ademes es nadal la época que més magrada perquè el nadal es tot ple d'aventures per descobrir ,el nadal es magic ,i totes les ciutats i pobles estan plens de llums i per això el nadal es maravellos.
    ¡¡¡¡¡¡¡¡BON NADAL A TOTOM !!!!!!! JÚLIA.

    ResponElimina
  5. Hola em dic Noemi això que hem vist es un coet de nadal i dins del coet hi ha un extraterreste de color verd.Adeu fins ara

    ResponElimina
  6. Hola, sóc el Alejandro. Aquest dibuix m'ha agradat molt perquè no és com els altres, ja que està en l'espai i és molt divertit veure un extraterrestre portant en la seva nau espacial un arbre de Nadal per celebrar el Nadal al seu planeta.

    ResponElimina
  7. Sóc la Meritxell , a mi aquesta imatge m'ha agradat perquè és molt diferent de les altres i també molt divertida .És el Nadal a l'espai !hi ha un extraterestre amb la seva nau , amb un arbre de Nadal penjat a la seva nau els planetes són boles de Nadal etc. i per aixó m'agrada aquesta imatge.
    Adeu,fins demà.

    ResponElimina
  8. Hola soc el Sergi, m'agradat molt aquesta postal nadalenca, es molt original i divertida. Qui ho anava a dir, jajajaja, un homenet petit, verd i d'un altre planeta preparan les coses per a celebra el nadal. Adéu i fins demà.

    ResponElimina
  9. Hola Pilar, sóc la Norah. Molt xula la teva foto de l'extraterrestre. M'agrada la idea de que també celebrin Nadal a altres planetes de l'espai. És una de les festes que més m'agraden, a més, és el meu aniversari.
    Jo també he trobat una foto simpàtica, espero que t'agradi.
    Marxo a dormir, fins demà.

    ResponElimina
  10. Auesta és la postal de la Norah
    http://izismile.com/2011/12/16/animals_getting_ready_for_christmas_30_pics-19.html

    ResponElimina
  11. Trobeu que els extraterrestres tenen Nadal? Aquest semblà que ens porti l'arbre a nosaltres. Una imatge ben diferent i original.

    Fins demà.

    Marc B.

    ResponElimina
  12. Hola , sóc la Carla m'ha agradat perque era un coet que tenia un arbre de nadal enganxat i anava dins el coet un exraterrestre l'arbre estava decorat amb boles i una gran estrella groga.Fins aviat.

    ResponElimina
  13. Hola,sóc l'Ariadna,a mi m'ha agradat la imatge perque és molt nadalenca i a més hi surt un extraterrestre que celebra el nadal ...i la imatge és super original i a mi m'agraden molt les imatges originals.Que guai que hi hagi gent que s'imagini un nadal a l'espai !!!

    Fins una altra !!!

    ResponElimina
  14. Hola, soc l' Aroa. A mi m'ha agradat aquesta imatge perquè ès un extraterrestre amb un arbre de nadal lligat al seu coet i s'envà al seu planeta a celebrar el nadal.
    Aquesta fotògrafia no ès una de les què veiem tradicionalment.Fins demà!!

    Molt bònica la imatge Pilar !!!

    ResponElimina
  15. Hola! Pilar ,avui farem la meva germaneta i jo caga al tío i ens ho pasarem molt bé i ets molt guapa, que to passis molt bé encara queden els reixos i segur que et porten un piló de coses . Saps qui sóc ? Ho has de endevinar vale to dic sóc en Clotaire l'ultim de la classe , Pilar pensa qui es la ultima de la classe pues aquesta sóc jo . També te tinc que dir una cosa que no li has de dir a ningu , saps aquell comentari que deia : sóc la millor amiga de la Maria i no deia qui la havia escrit pues la vaig escriure jo la número 24 de la classe,bueno fins haviat i Bon Nadal ! Pilar!! Recorda ho he escrit jo l'ultima de la classe de 4tA. Bones Festes !! Pilar !!!

    ResponElimina