dilluns, 24 de febrer del 2014

Hem acabat "El petit Nicolàs"

Avui, després de divuit sessions de mitja hora de lectura , és a dir d'unes 9 hores de lectura col·lectiva , hem acabat de llegir El petit Nicolàs.
Ara us toca fer la crítica a aquesta història .









9 comentaris:

  1. Hola sóc la Maria. El llibre de el petit Nicolas a sigut molt divertit. Hi han molts personatges com per exemple: en Nicolas, Geoffroy, Agnan, Eudes, Rufus, i l'Alceste. En Geoffroy es un nen molt ric, l'Agnan es el primer de la classe, l'Eudes es molt fort...etc. Aquest llibre m'agradat molt, perque a sigut molt interesant. Hem estat molt de temps llegint-ho pero m'agradat molt!

    ResponElimina
  2. EL PETIT NICOLAS
    Bona tarda,companys:
    Sóc la Marina i vull compartir amb vosaltres la meva opinió.
    A mi aquesta història m'ha agradat bastant perquè en Nicolàs és molt divertit i graciós. Té bastants amics com per exemple l'Alceste que és molt golafre i sempre havia de tenir un dolç al seu costat.
    També me´n recordo d'en Clotaire que sempre dona cops de puny .
    El capítol que m'agradat més és el de FUMO.

    ResponElimina
  3. Hola, soc l'Aroa. Aquest llibre del petit Nicolas, va sobre un nen molt entremaliat que es diu Nicolas i que sempre es fica en embolics. M'ha agradat molt perquè es molt interessant i divertit. La seva colla d'amics no para mai quieta i sempre li tenen que cridar l'atenció aqests són:
    En Rufus, en Maixent, en Geoffroy, l'Alceste, l'Agnan i l'Eudes.

    adeu i fins demà!!

    ResponElimina
  4. EL PETIT NICOLAS
    El petit Nicolas és un llibre que està molt bé , perquè és molt divertit i fa molta gràcia , perquè en Nicolas es pensa que tot és molt fàcil.
    Amb els seus amics tan esvalotats i ell , que per cert també és molt entremeliat , aprendran moltes coses , i descobriràn que no tot és tant fàcil com ells es pensen.
    Qui acompanyen a en Nicolas en aquesta aventura , són:
    En Geoffroy , l'Eudes , la Luisette , la Marie-Edwige , l'Alceste , en Rufus , l'Agnan , en Clotairen, en Joachim i en Maixent.

    Molts petons i fins demà.

    Ariadna

    ResponElimina
  5. Hola soc en Xavi En petit Nicolas va de un nen travies amb molts amics i sempre viu aventures,els seus amics es diuen:Alceste,Eudes,Maixent,Clotaire,Rufus i en Geoffroy.Aquest conte m'hagradat perque es molt divertit i sempre fan trastades i senpre van buscant modes per ha divertirse

    ResponElimina
  6. EL PETIT NICOLAS
    El petit Nicolás, és un llibre molt divertit. Alguns dels seus personatges son : en Nicolás, l'Agnan, en Maixent, l'Alceste, en Clotaire, l'Eudes, en Rufus i en Joachim. Aquests nens sempre es fiquen en embolics, tant a l'escola com al carrer com a casa d'en Nicolás. Crec que l'autor ha fet un bon treball, perquè és un llibre divertit, com ja he dit abans, graciós i entretingut, encara que haguem trigat bastant a acabar de llegir-lo.

    Adeu i fins demà,

    Adrián

    ResponElimina
  7. EL PETIT NICOLAS
    Hola soc la Meritxell,aquest llibre es tracta d'uns nens d'una classe ,que els hi passen moltes aventures! Es diuen: Nicolàs,Alceste,Geoffroy,Rufus,Agnan,Eudes,Maixent etc. tots son molt tremendets!I una mica maleducats!
    A mi no magradat gaire,perquè és barallen i s'insulten.I m'agradat perquè és vastant divertit

    ResponElimina
  8. EL PETIT NICOLÀS
    Aquest llibre a sigut molt interesant alguns capítols m'han agradat molt i els amics d'en Nicolas eren:en Rufus ,l'Alceste l'Agnan ,l'Eudes ,en Clotaire etc.
    Àdeu . JÚLIA

    ResponElimina
  9. M'ha agradat molt el llibre del PETIT NICOLAS. Són una colla de nens que van a l'escola i que tenen moltes aventures.L'ulls de tita, que es el conserge, els ajuda i alguna vegada també els renya.
    Fins demà. MARC.B.A.



    Fins dema Pilar.
    Marc.B.

    ResponElimina