dissabte, 18 d’octubre del 2014

Expliqueu quins llibres llegiu



Costa una mica que us fiqueu al blog.
Voldria que ens expliqueu quines lectures feu, que recomaneu llibres...



15 comentaris:

  1. Hola soc l´ Aina jo estic llegint un llibre de la biblioteca que m´agrada molt va sobre les fades i es titula PERLA I LA MUÑECA TRISTE. Adeú !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així m'agrada, que feu anar el blog per a fer comentaris i recomanacions.

      Elimina
  2. Hola sóc l' Aina. Ja he acabat el conte que m' estava llegint el de la PERLA Y LA MUÑECA TISTE i ara me n'estic llegint un que es titula UNA MEDICINA PER NO PLORAR quan l' acabi ja us explicare de que va.Adeú!

    ResponElimina
  3. Hola soc la Marlene, m´he llegit el llibre: DIARIO DE UNA FRIKI, se que el nom no sona molt bé pero...M´ha agradat moltisim!

    ResponElimina
  4. Hola soc en Biel, m'he llegit el conte:EN JAUMET BUSCA ESCOLA, es tracta d'un nen que no para mai quiet i se'n va pel món a buscar la seva escola ideal. Una escola on no li calgui estar-se quiet. M'ha agradat molt.

    ResponElimina
  5. Hola sóc l'Aina, ja he acabat el conte d' UNA MEDICINA PER NO PLORAR.Es molt divertit.
    Tracta d' una nena que es diu Mar que tot el dia plora. Vol els llapissos de colors,plora, vol la mare, plora...Sempre plora per tot i si té els colors plora perquè no hi ha aquell color, i tot el dia plorant fins que un dia els pares es cansen i la porten al metge.
    El metge li pregunta :que li passa en aquesta senyoreta? L'observa de dalt a baix, i li toca el peus. Quan li fa pesigolles als peus para de plorar i recomana als seus pares que cada 8 hores li facin pesigolles als peus i sinó li passa cada hora fer-li pessigolles.

    Per cert algú de vosaltres participa al JOC DE LECTURA de la biblioteca?

    ResponElimina
  6. Hola soc l'Aina,Pilar queda molt xulo aquest fons en el blog.M'agrada molt!!!!

    ResponElimina
  7. Hola senyoreta Pilar, sóc l'Alicia i m'he llegit un llibre que es diu "El laberint de la mitjanit". Es tracte d'un món màgic on regnen l'amistat i la diversió, i s'explica l'aventura de tres noies que busquen una cura pel rei, que té una malaltia molt díficil de curar. Però,pel camí la reina malvada fa tots els possibles per impedir-ho.
    M'agradat molt aquest llibre, perquè he passat molt bé l'estona llegint-lo. A més a més, el llibre és molt divertit,entretingut i t'enganxa. El recomano a tots,sobretot a les noies. :)
    .

    ResponElimina
  8. Hola soc en Biel,m'he llegit el conte LA CAPSETA MAGICA es tracta de uns nens molt entremaliats i un dia va venir una dona al seu poble en bicicleta que al seu manillar hi portava una capsota plena de capsetes els nens van bufar i es van comencar a portar be i els pares van desar les capsetes tancades a la caixa forta de l'ajuntament per sempre P.D la resposta de i'endivinalla es la zebra adeu petons

    ResponElimina
  9. Hola sóc l'Aina, la poesia de la carta dels reis és molt xula. Jo m'he l'estic aprenent.Tinc moltes ganes de tornar a l'escola!!!

    ResponElimina
  10. Hola sóc el Miquel. Me llegit un llibre que és diu:El meu pare és capita. Tracta de una nena que és deia Flor que pensava que el seu pare era capita, però no ho era era un cuiner i va arribar un dia que va ser el seu aniversari i li va regalar unes ulleres de bucejar i la va guardar les ulleres al vaixell del seu capita .Que el pare de la flor era un ajudant .Desprès d'un rato va passar un incendi al vaixell.i la flor volia anar a per les ulleres de bucejan i es va es escapar de el costat de la seva mare perquè ells estaven mirant l'incendi i va anar al vaixell .

    ResponElimina
  11. Hola soc en Biel,m'he llegit el llibre:EL GALIÓ DELS GATS PIRATES es tracta d'en Geronimo Stilton que odia viatjar i se'n va amb globus i es troba amb pirates i al final diu : viatjar es maravellós fi m'ha agradat molt us el recomano busceulo a la biblioteca o pregunteu al bibliotecari o bibliotecària adeu petons ens veiem demà o quan sigui adeu de nou extra de petons

    ResponElimina
  12. Hola soc l'Aina .
    I us vull dir que:

    TINGEU TOTS UNES MOLT BONES FESTES

    ResponElimina